آخرین ارسالی های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
کف های سه بعذی | 0 | 67 | kimyagaran |
دلایل کوچک بودن گل رز | 0 | 131 | kimyagaran |
ست کردن با مبلمان بنفش | 0 | 127 | kimyagaran |
نحوه پوشاندن عیب دیوار با رنگ | 0 | 136 | kimyagaran |
چگونه کفپوش و کاغذ دیواری را انتخاب کنیم | 0 | 124 | kimyagaran |
راهنمای استفاده از کفپوش های ارزان | 0 | 120 | kimyagaran |
معماری های الهام گرفته از گل | 0 | 137 | kimyagaran |
فوت و فنهایی برای نگهداری گل نرگس | 0 | 122 | kimyagaran |
جمله های زیبا، دلنوشته های دلنشین، اشعار ماندگار، | 0 | 122 | kimyagaran |
دانلود Windows 10 AIO 26in1 v1607 Build 14393 Redstone 1 x86/x64 - بسته کامل جدیدترین | 0 | 112 | kimyagaran |
دانلود کرک ویندوز 10 - فعال سازی و رفع محدودیت زمانی ویندوز 10 | 0 | 146 | kimyagaran |
پیرترین کاکتوس خاورمیانه در کجا قرار دارد؟ + تصاویر | 0 | 183 | saber23 |
توجه | 0 | 275 | engineer |

عامل بیماری قارچ Sphaerotheca pannosa var. Persica است. علت نامگذاری آن به پانوزا بواسطه تولید حالت نمدی است. قارچ انگل اجباری است و نمی توان آن را روی محیط كشت پرورش داد. این قارچ زمستان را به دو صورت ریسه درجوانه و بصورت كلیستوتیسیم میگذراند.
نشانههای بیماری روی برگ در ابتدا بصورت ایجاد لكههای سبز كمرنگ و یا مایل به قهوهای ودرنهایت تشكیل بافت نمدی است. برگهای پیر بندرت مورد حمله قارچ قرار میگیرند و مقاومند. خسارت بیماری در حالتی كه به میوه حمله میكند فوقالاده زیاد است زیرا ارزش و بازار پسندی میوه بطور محسوس تقلیل مییابد. روی میوه لكهها گرد هستند. اگر میوه سبز باشد لكه سفیدرنگ و اگر میوه متمایل به قرمز رنگ باشد لكه زرد چركین به نظر می رسد. قسمتهای لكهدار میوه سفت و سخت شده و از رشد طبیعی باز میماند. سرشاخههای مبتلا به قارچ باریك و ضعیف مانده وجوانههای آنها كوچك میشود.
كنترل بیماری:
كنترل مكانیكی: آبپاشی، باران، آب سردوگرم ، ازبین بردن غشای نمدی ازجمله اقداماتی است كه دركاهش بیماری موثر است.
كنترل بیولوژیكی: قارچ عامل بیماری در مناطق مرطوب بوسیله تعدادی قارچهای هیپرپارازیت كه مهمترین آنها Cicinobolus cesatii میباشد پارازیته شدهاند و ازبین می روند ویا لااقل كاهش مییابد.
كنترل زراعی: حفظ حاصلخیزی خاك، هرس و واریتههای مقاوم(ارقام هلو مخملی، كاردی و حاج كاظمی نسبت به بیماری حساس و ارقام پائیزه مقاومند.)
كنترل شیمیایی:
توصیهها: بهترین زمان سمپاشی بعد از ریختن گلبرگها و تشكیل میوه است. درصورت لزوم 7-3 نوبت سمپاشی انجام میگیرد. نوبت اول سمپاشی مهم است و سمپاشیهای بعدی به فاصله 10 روز انجام میپذیرد.
1- دینوكاپ(كاراتان) LC EC 35% و 1 درهزار 2- دینوكاپ(كاراتان) FN-57 WP18.25% و 1 درهزار 3- سولفور(الوزان- كوزان) WP80-90% و 4-3 درهزار 4- بنومیل(بنلیت) WP 50% و 0.5 درهزار
منبع:
http://nargil.ir/
برچسب ها سفیدک پودری(نمدی) هلوPeach powdery mildewبیماری سفیدک پودری هل
نظرات ارسال شده