close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
* * معرفی مارچوبه

وب

ما را دنبال کنید

جستجوگر

بسیار مهم


    هرگونه استفاده ای از این سایت یعنی قبول قوانین زیر :


    حتما بخوانید

    (قوانین استفاده از سایت )

    (این صفحه همواره ممکن است تغییر کند،چک کردن آن بر عهده کاربر است )


    Image result for most attractive wallpapers in the world

پرینت گرفتن از صفحه

    چاپ این صفحه

مرجع تخصصي اطلاع رسانی مجازی سبز



    @iranHorticulture

    افتتاح کانال فضای سبز ایران

    بزودی کانال دوره های آموزشی

    موفقیت و فن بیان و اخلاق حرفه ای

    راه اندازی میشود،با ما همراه شوید

دسترسی راحتر

  • اطلاع رسانی مجازی
  • فن بیان 2
  • موفقیت 2
  • اخلاق حرفه ای 1
  • موفقیت 1
  • دانستنیهای عمومی 1
  • طراحی
  • طراحی داخلی 37
  • طراحی بیرونی 26
  • تزئینات داخلی 12
  • خانه های مدرن 13
  • اصول طراحی 2
  • طراحی باغ
  • ایده طراحی 3
  • عکسهای باغ 2
  • باغ های منطقه ای 1
  • استایل باغ شما 1
  • فضای سبز
  • درخت و درختچه 49
  • گل های فصلی 39
  • طراحی فضای سبز 36
  • روف گاردن 17
  • آبنما 16
  • آلاچیق 19
  • برکه مصنوعی 17
  • گیاهان تزئینی 63
  • گیاهان دارویی 17
  • آفات و بیماری های فضای سبز 8
  • تزئینی 3
  • کشاورزی
  • آموزش 18
  • گیاهان 26
  • متفرقه 5
  • سموم 5
  • بیماری و حفظ نباتات 1
  • زراعی و باغی 9
  • بخش انگلیسی(تازه های کشاورزی و فضای سبز و طراحی)
  • زراعی و باغی 5
  • دامپروری 1
  • فضای سبز و طراحی 1
  • سرگرمی
  • آیا می دانید؟؟؟ 25
  • ورزشی 4
  • دمنوش ها 11
  • سلامت 6
  • کامپیوتر و وب 3
  • جالب انگیز 6
  • سبک زندگی 4
  • ویژه نامه محرم 1395 3
  • چطور؟!!! 0
  • ویژه نامه شعبانیه 5
  • ویژه نامه رمضان 2
  • ویژنامه محرم 96 5
  • اخبار
  • در باره ما 5
  • نرم افزار
  • کاربردی 17
  • دانستنیهای سنگ
  • سنگ معدنی 3
  • سنگ قیمتی و تزئینی 2
  • معادن 0
  • متفرقه 0
  • free-magazines
  • magazine 5
  • books 2
  • جزوات آموزشی
  • ویژه کشاورزی و مرتبط 8
  • کتاب الکترونیکی 3
  • زیست محیطی
  • دانستنیهای زیست محیطی 6
  • اخبار و تاز ه های زیست محیطی 1
  • اخبار و تاز ه های زیست محیطی 1
  • فیلم مستند 0
  • تا این لحظه

    • استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
    • :: آمار کاربران
    • افراد آنلاين : 2
    • :: آمار بازديد
    • بازديد امروز : 109
    • بازديد ديروز : 1,307
    • بازديد هفته : 109
    • بازديد ماه : 17,524
    • بازديد سال : 39,588
    • بازديد کلي : 201,437
    • :: اطلاعات شما
    • آي پي : 54.166.172.33
    • مرورگر :
    • سيستم عامل :

    کدهای اختصاصی

      ,|,

    آخرین ارسالی های انجمن

     مارچوبه             Asparagus

    نام علمي         Asparagus officinalis


    مارچوبه گياهي است علفي و چند ساله كه ارتفاع آن تا چند متر مي رسد و داراي شاخه هاي نسبتا چوبي و صاف مي باشد .

    مارچوبه بصورت وحشي در اكثر نقاط دنيا مي رويد برگهاي آن فلسي شكل بوده كه از كنار آنها شاخه هايي باريك و دراز و سبز رنگ بصورت دسته هاي 3 تا 8 تائي خارج مي شود .

    بعلت زيبا بودن اين گياه را بصورت تزئيني در باغچه ها  مي كارند مار چوبه را در اوائل پائيز مي چينند .

    اين گياه از قديم الايام مورد استفاده بشر بوده است و حتي در اهرام ثلاثه مصر نقاشي هايي وجود دارد كه مارچوبه را نشان مي دهد .

    مارچوبه را مي توان بصورت مختلف مصرف كرد . بايد مارچوبه را با كمي آب و حرارات كم در ظرف هاي ضد زنگ پخت و تقريبا نيمه خام آنرا برداشت . آب مارچوبه را دور نريزيد و از آن براي سوپ استفاده كنيد زيرا داراي ويتامين و املاح مي باشد . وقتيكه مارچوبه مي خريد دقت كنيد تازه باشد .

    شاخه هاي مارچوبه تازه راست و نرم بوده و نوك  آن نبايد باز شده باشد و اگر فلسهاي نوك آن باز باشد نشانه  اين است كه گياه مدت زيادي مانده و كهنه شده است .
    تركيبات شيميايي:

    مارچوبه داراي آسپاراژين ف كوني فرين ، اينوزيت ، تانن ، اسدي گاليك ، آسپاراگوز ، و اسيد سوكسي نيك مي باشد دانه آن داراي 15 درصد مواد روغني مي باشد اين روغن زرد مايل به قرمز است .

    درصد مواد موجود در مارچوبه بصورت زير است

    آب                                  90 گرم

    پروتئين                           2/5 گرم

    چربي                            0/2 گرم

    مواد نشاسته اي              4/2 گرم

    كلسيم                           22 ميلي گرم

    فسفر                            60 ميلي گرم

    آهن                              1/1 ميلي گرم

    سديم                          2 ميلي گرم

    پتاسيم                        275 ميلي گرم

    ويتامين آ                      900 واحد

    ويتامين ب 1                 0/2 ميلي گرم

    ويتامين ب 2                 0/2 ميلي گرم

    ويتامين ب 3                 1/5 ميلي گرم

    ويتامين ث                    35 ميلي گرم
    خواص داروئي:

    از نظرطب قديم ايران مارچوبه گرم و خشك است بنابراين آنهايي كه سرد مزاج هستند بايد آنرا با عسل بخورند و آنهايي كه گرم مزاج هستند بايد آنرا با سركه بخورند .

    مارچوبه گياهي است ادرار آور و داراي خواص زيادي است

    1)خوردن آن ديد چشم را تقويت مي كند

    2)براي تقويت نيروي جنسي مفيد است

    3)ضعف مثانه را برطرف مي كند

    4)براي تقويت قلب مفيد است

    5)ملين است و يبوست را برطرف مي كند

    6)تب بر است

    7)مارچوبه بعلت داشتن كلروفيل خونساز است و كسانيكه كم خون هستند بايد از آن استفاده كنند .

    8)مارچوبه به ساختن گلبولهاي قرمز خون كمك مي كند
    طرز استفاده:

    براي نگاهدري مارچوبه آنرا در پارچه هاي مرطوب ببنديد و در يخچال قرار دهيد زيرا گرما و خشكي آنرا از بين ميبرد

    مارچوبه را نيز مي توان در سالاد ريخت و يا از آن سوپ تهيه كرد .

    مورد ديگر استفاده از مارچوبه غير از پختن آن بصورت دم كرده آن است

    دم كرده مارچوبه را به اين صورت تهيه كنيد :

    چند شاخه مارچوبه را در داخل يك ليتر آبجوش بريزيد و مقدري هم رازيانه و جعفري به آن اضافه كنيد و بگذاريد مدت پنج دقيقه دم بكشد . از اين دم كرده بمقدر دو تا سه فنجان در روز براي تسكين و آرامش قلب استفاده كنيد .
    مضرات :

    مارچوبه را نبايد آنهايي كه مبتلا به ورم مجاري ادرار هستند و يا اشخاص عصبي مصرف كنند . مارچوبه همچنين براي مبتلايان به رماتيسم و سنگ كليه خوب نيست .

    ارسال نظر

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی

    نظرات ارسال شده

    ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

    خبرنامه

    *
    < >برای عضویت در خبر نامه فضای سبز ایمیل خود را در کادر پایین وارد کنید

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

    *

    نرم افزار های ضروری ،منبع p30download.com

    درباره ما


    Image result for attractive photography

    نظرسنجی

    به مطالب چه امتیازی می دهید ؟ممنون از شما که ما را راهنمایی می کنید.